Kereső
A gyümölcssaláták új korszakba léphetnek, köszönhetően egy újonnan kifejlesztett a banánnak, amely hámozás után akár 24 órán keresztül friss marad. A norwichi székhelyű Tropic nevű cég kutatói ugyanis olyan genetikai módosítást hajtottak végre a gyümölcsön, amely gátolja a barnulásért felelős polifenol-oxidáz enzim termelődését, így az a hámozás után is hosszabb ideig sárga és friss marad, nem válik nyálkássá vagy pépessé – írja az Index. Szívesen fogyasztana ilyen banánt? | pollio.hu - Kérdezz szabadon

A gyümölcssaláták új korszakba léphetnek, köszönhetően egy újonnan kifejlesztett a banánnak, amely hámozás után akár 24 órán keresztül friss marad. A norwichi székhelyű Tropic nevű cég kutatói ugyanis olyan genetikai módosítást hajtottak végre a gyümölcsön, amely gátolja a barnulásért felelős polifenol-oxidáz enzim termelődését, így az a hámozás után is hosszabb ideig sárga és friss marad, nem válik nyálkássá vagy pépessé – írja az Index. Szívesen fogyasztana ilyen banánt?

2025-03-07 11:08

Pontozd ezt a kérdést:
0

Megosztás és Beágyazás

Oszd meg ezt a szavazást:

Beágyazási kód:

Hozzászólások

Léna2024.
100%
2025-03-09 01:46
1/2

Nem

Ismeretlen
99%
2025-03-09 02:24
Szavazás / kérdés létrehozója
2/2
Léna2024.: Nem

Megértem. Ez már nem egészséges. Én sem ennék.

Csak regisztrált tagok küldhetnek hozzászólásokat. Bejelentkezés

GDPR Cookie Modal